Ilmoittautuminen

Valitse valikosta minkä tason ryhmään olet ilmoittautumassa. Alla on ryhmien kuvaukset, joiden perusteella voit tehdä sivistyneen arvauksen oikeasta tasosta. 

  • PINGVIINIT = tähän ryhmään kuuluvat kaikki ne lapset, jotka eivät ole aiemmin harrastaneet uimahyppyjä, vaan tulevat nyt uutena lajin pariin. Lapsiksi lasketaan kaikki alle 16-vuotiaat. Ryhmässä harjoitellaan uimahyppyjen perusasioita.
  • DELFIINIT = tähän ryhmään kuuluvat kaikki jo vähintään vuoden harrastaneet lapset. Lapsiksi lasketaan kaikki alle 16-vuotiaat.  Jatko-ryhmäläiset voivat harrastaa 1-2 kertaa viikossa. Tässä ryhmässä harrastetaan uimahyppyjä omaksi iloksi.
  • KILPA2 = seuran "nuorempien" kilpa-ryhmä. Kilpailemisesta kiinnostuneet ja/tai juuri kilpailun aloittaneet nuoremmat hyppääjät. Ryhmässä harjoitellaan 2-4x/vko. Tähän ryhmään voi tulla Pingviinit- ja Delfiinit-ryhmien kautta, kun hyppyjen perusteet ovat hallussa.
  • KILPA 1 = Seuran korkein kilpa-ryhmä. Ensisijaisesti seuran kokeneet kilpailijat. Vaaditaan FinnCup-kilpailuihin osallistumista. Ryhmässä harjoitellaan 2-5x/vko. Tähän ryhmään voi tulla edellä mainittujen ryhmien kautta, kun taito- tai ikätaso sen sallii. 
  • AIKUISET = 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat omaksi ilokseen harrastavat aloittelijat, jatkavat sekä Masters-sarjan kilpailijat (Masters-sarja = yli 25-vuotiaat).
  • Aikuinen-Lapsi = kun haluat harrastaa yhdessä lapsen kanssa, tämä on kiva tapa tutustua yhdessä uuteen lajiin.
  • AKROTREENIT 1 ja 2 : numerointi viittaa ryhmien lukumäärään. Nämä ryhmät ovat ensisijaisesti kilpaharrastajille, mutta paikkojen vapautuessa niitä tarjotaan myös muille harrastajille. Akrotreenien ajat näkyvät treenilukkarissa.

Kangasalan ryhmiin ilmoittaudutaan valitsemalla ensin ryhmä, johon mielestään kuuluu ja valitsemalla sitten Kangasalan treeniajan muiden treeniaikojen joukosta.